Bakgrund erektionsproblem

Impotens?

Impotens innebär att man inte kan få erektion, eller att man inte kan behålla erektionen tillräckligt länge för att genomföra ett tillfredsställande samlag. Impotens är vanligare med stigande ålder. Den vanligaste orsaken till impotens eller nedsatt erektionsförmåga är någon form av sjukdom i blodkärlen, t.ex. åderförkalkning och hjärt-kärlsjukdomar men även förhöjt blodtryck, blodpropp i hjärnan (stroke) och diabetes m.m. kan ge sviktande potens. Man brukar själv märka när man drabbas.Det finns olika sätt att behandla problemen såväl medicinska som mekaniska.

Syrsan är ett mekaniskt hjälpmedel typ pubisring som sätts runt penisroten vilket underlättar erektionen och framförallt hjälper till med att behålla erektionen under en längre tid.

Syrsan är inte elastisk utan behåller den inställning man gett den. Den är med sitt tygöverdrag lätt att sätta på och lätt att ta bort. Penisen känns som den skall göra, med rätt temperatur och känsel.

Syrsans enkelhet och vardaglighet gör även att själva sexualakten inte blir störd av extra åtgärder och ingrepp som kan vara fallet med gummiringar och vakuumpumpar.

Med andra ord Syrsan ger bägge den sinnliga höjdpunkt som ett rikt sexualliv innebär.

Traditionella hjälpmedel?
Tekniska hjälpmedel kan vara pubisringar/ penisringar av gummi eller liknande material. Dessa hjälpmedel kan även kombineras med en vakuumpump. En vakuumpump är en tät cylinder som sätts runt penisen. Runt penisroten sätter man sedan en gummiring när pumpen skapat vakuum och penisen blivit styv. Gummiringen gör att styvnaden blir kvar. Pubisringar av gummi eller silikon kan jämföras med gummisnoddar som är svåra att använda då de ofta nyper fast och känns obekväma för bägge. De kan också nypa åt för hårt eller om de används med vakuumpump göra att penisen blir kall genom försämrad blodgenomströmning. En sådan känsla ger ingen skön upplevelse.
par-syrsan