Våra Erektionshjälpmedel

Penisring vid erektionsproblem

Syrsan Erektionshjälpmedel

Syrsan är ett mekaniskt hjälpmedel typ pubisring som sätts runt penisroten vilket underlättar erektionen och framförallt hjälper till med att behålla erektionen under en längre tid.

Syrsan är inte elastisk utan behåller den inställning man gett den. Den är med sitt tygöverdrag lätt att sätta på och lätt att ta bort. Penisen känns som den skall göra, med rätt temperatur och känsel.

Syrsans enkelhet och vardaglighet gör även att själva sexualakten inte blir störd av extra åtgärder och ingrepp som kan vara fallet med gummiringar och vakuumpumpar. Med andra ord Syrsan ger bägge den sinnliga höjdpunkt som ett rikt sexualliv innebär.

Syrsan bör i likhet med andra pubisringar inte vara åtdragen mer än 20 – 30 minuter.

För tidig utlösning

Syrsan har utöver funktionen som erektionsstöd även visat sig kunna hjälpa män som lider av för tidig utlösning (prematur ejakulation). Ungefär en tredjedel av alla män drabbas av för tidig utlösning. Är problemet återkommande kan det bli ett störande moment i relationen. Eftersom Syrsan bibehåller erektionen även efter utlösningen som sker normalt så kan samlaget fortsätta till bägge parter är nöjda. Observera att Syrsan inte bör vara åtdragen längre än 20 – 30 minuter.

Ladda hem produktblad [PDF]

Syrsan säljs nu också på Apoteksgruppens apotek Näktergalen i Färjestaden på Öland